top of page

Често задавани въпроси

Има ли задължителен тест за определяне на ниво и колко струва?

За да се включи детето Ви в курс по английски език от 2-ро ниво нагоре, трябва да направи тест и събеседване с наш методист. Тази първа среща с детето е безплатна, но може да се осъществи само с предварителна резервация на час.
 

Какъв е броят на децата в група?

Групите в YOPA са  максимум до 9 деца, като в повечето случаи се стремим да разделяме децата, така че да работим с групи от не повече от 6-7 деца.

 

Учебниците включени ли са в цената?

Учебниците и учебните тетрадки към тях не са включени в цената на курса и се заплащат
отделно, заедно със заплащането на първата вноска. Всички останали материали като тестове, допълнителни ресурси, фотокопирни материали и пр. са осигурени от школата.

 

Какво трябва да носи детето на първия урок?

Децата е необходимо да носят само една тетрадка. Учебниците се раздават на първия учебен ден. YOPA осигурява всички необходими допълнителни материали, пособия за писане, рисуване, оцветяване и творчески комплекти. 
NB! Всички деца влизат в залата за обучение с пантофи или чисти обувки. Всяко дете и родител само избира дали ги остави в школата, като за целта има подготвени шкафчета, или да си носи пантофите всеки път.

 

Какво се случва, ако детето пропусне занятие?

Ако детето отсъства в рамките на два пъти през учебния срок, преподавателят се ангажира да направи индивидуална консултация в удобно и за детето, и за преподавателя време и да му предостави материалите по изпуснатия материал. При повече от две отсъствия, индивидуалните консултации се заплащат допълнително.


Мога ли да запиша детето по средата на учебната година?
Може да запишете детето си по всяко време на годината, стига в момента да имаме подходяща за него група. Цената на курса се преизчислява като се приспадат пропуснатите до момента часове.

 

Има ли изпит в края на курса и какъв документ се издава?
Да, всяко ниво завършва с тест. При успешно полагане на финалния изпит, детето получава сертификат за завършване на съответното ниво.

bottom of page