top of page
изтеглен файл.jpg

ЦЕЛОГОДИШНИ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЗА УЧЕНИЦИ 

 

Английски за ученици

от 1-ви до 6-и клас

Курсовете по английски език за ученици в YOPA Language School са в рамките на учебната година и са разпределени в шест нива, които водят малките ученици от ниво абсолютно начинаещи до ниво А2. Работим по системата Kid’s Box New Generation на Cambridge University Press. Това е пълен, класически езиков курс за деца на възраст от 7 до 12 години.  Курсът по английски език  е изцяло съобразен с изискванията за изпитите на Кеймбридж за млади ученици Young Learners (YLE) като системата покрива и трите нива (Starters, Movers и Flyers) .

Програмата Kid’s Box New Generation, издание 2023, предлага множество безплатни онлайн ресурси за деца и родители, публикувани на сайта, както и специална платформа Kid’s Box At Home, където децата могат да гледат по всяко време анимирани истории от учебника, да чуят любимите си песни, включително и като караоке версии, да свалят  материали за фотокопиране и др. https://www.kidsboxapps.es/ Към всички закупени учебници и работни тетрадки от най-новото издание има и електронен учебник с онлайн упражнения и ресурси, достъпни след регистрация на код в уебсайта ВСИЧКИ КУРСОВЕ СА САМО ПОД ФОРМАТА НА ПРИСЪСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ.

Предлагаме паралелни курсове сутрин и следобед за деца, които учат на смени, както и съботни програми, за тези, които не могат да се включат през седмицата.

(вижте актуалния график за 2023-2024 учебна година в секцията График и цени)

За най-малките ученици от Филиал на ОУ “Алеко Константинов” и ОУ "Княз Александър" предлагаме безплатно взимане на детето от училището.

bottom of page